top of page

Energetische massages: voor balans in lichaam en geest.

Massage is een belangrijke therapie die al eeuwenlang in verschillende culturen wordt toegepast. In onze westerse wereld zien de meeste mensen een massage enkel als ontspanning of wellness maar massages zijn zo veel meer dan dat! Ik geef in mijn praktijk veelal energetische massages. Deze massages hebben een helende werking op lichaam en geest. Een energetische massage kan bijdragen aan de bewustwording van de relatie tussen geestelijke spanning en spierspanning.


De essentie van een energetische massage is het in balans brengen van het lichaam. Daarom kan deze massage heel doeltreffend zijn voor gevoelige, intuïtieve, hoogsensitieve kinderen en volwassen die op zoek zijn naar een moment van rust en naar meer balans in hun leven. Een energetische massage kan ook een waardevolle ondersteuning bieden bij mensen met een burn-out. Wil je graag een moment van rust, ontspanning of me-time? Of heb je last van mentale of fysieke klachten? Ook dan kan deze massage jou ondersteunen en zo bepaalde klachten helpen verminderen.


Een energetische massage is volstrekt natuurlijk en kan als bijkomende therapie op de reguliere behandelingsmethoden de nodige ondersteuning bieden. Een energetische massage is voor iedereen geschikt.


Kort gezegd: een energetische massage is een zachte intuïtieve massage gericht op lichamelijk, geestelijke en emotionele ontspanning. En wist je trouwens dat het wetenschappelijk bewezen is dat wanneer je je met regelmaat laat masseren de stresshormonen in je bloed afnemen en de gelukshormonen in het bloed toenemen?

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page