top of page

Over mij

Een opmerking van een goede vriend (goh, wat heb jij warme handen, daar moet je wat mee doen) en het feit dat ik niet meer hele dagen achter de computer wilde zitten maar met mensen wil werken, heeft mij op het pad van massage gebracht. In september 2016 ben ik met veel plezier gestart met de opleiding Masseur aan Holos Academie en heb deze met succes afgerond in december 2017.

Holos Academie werkt vanuit de holistische visie, dat wil zeggen: lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gedachten en gevoelens beïnvloeden je lichaam en uiten zich via je lijf; je lichaam is als het ware een spiegel. Zelfs ervaringen uit het verleden laten sporen na in je lijf.

 

Nu wordt er in onze huidige samenleving veel van mensen gevraagd op het gebied van flexibiliteit, inzetbaarheid en bereikbaarheid. Veel mensen lopen daarbij voorbij aan zichzelf en luisteren niet of te weinig naar hun eigen lijf. Het is dan soms nodig om een pas op de plaats te maken en  tot rust te komen. Met behulp van verschillende massages en massagetechnieken wil ik mensen zowel lichamelijk als geestelijk laten ontspannen.

 

Ik werk met de producten van Botanical Beauty. BB heeft een duidelijke visie: wat je niet kunt eten, moet je ook niet op je huid smeren! De producten van Botanical Beauty zijn 100% natuurzuiver, biologisch, dierproefvrij, zonder microplastics en een Nederlands product.

Henriëtte Body&Mind Massage Esch
bottom of page